Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Echipamente diamantate

Fabricate în Germania

Calitate, eficiență și un serviciu bun și de înaltă calitate - sub acest motto Cedima GmbH dezvoltă și distribuie echipamente și mașini diamantate pentru industria construcțiilor din 1984. Angajații competenți și calificați asigură un nivel ridicat de calitate a produselor și mașinilor noastre în ceea ce privește performanța. , fiabilitate și eficiență. Ne-am angajat în procesele de îmbunătățire continuă și garantăm prin aceasta o certificare constantă în conformitate cu DIN ISO 9001: 2015.

Datorăm o mare parte din succesul nostru în Germania și în străinătate în ultimii 30 de ani datorită încrederii mari a clienților noștri din industria construcțiilor, a filialei de foraj și tăiere a betonului. Astăzi exportăm echipamentele și mașinile noastre diamantate în peste 65 de țări din întreaga lume.

Cedima este una dintre puținele companii care oferă toate instrumentele, utilajele și serviciile diamantate necesare dintr-o singură sursă. Acest lucru ne califică ca partener puternic de partea ta.

 

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Menu