Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Motocompresoare

Imagini pentru kaeserFabricate în Germania.Kaeser headquarters in Coburg

Carl Kaeser și-a deschis atelierul de mașini în 1919. Astăzi KAESER este un furnizor mondial de mare succes de compresoare și sisteme de aer comprimat, care rămâne fidel rădăcinilor sale.

De la atelier la întreprinderea industrială mare, de la mină la rafinăria de petrol: La nivel mondial, tot mai mulți clienți mizează pe sistemele de aer comprimat de calitate de la Kaeser – Made in Germany – și beneficiază de disponibilitatea optimă a aerului comprimat și de costuri pe ciclu de viață reduse:

  • Bilanț energetic excepțional, fidel principiului „Mai mult aer comprimat cu mai puțină energie”
  • Timpi reduși de întreținere și operare
  • Calitate a materialelor și longevitate maxime

Construcţia meticuloasă şi calitatea deosebită a componentelor asigură funcţionarea fără probleme la temperaturi ambiante de la -10 °C la +50 °C. Suplimentar, versiunile pentru temperaturi scăzute permit funcţionarea la temperaturi de până la -25 °C. Adaptabilitatea este şi mai mult mărită de şasiu, care poate fi cu sau fără frână inerţială şi cu dispozitiv de tractare fix sau reglabil pe înălţime. Versiunile staţionare pot fi cu tălpici sau cu tampoane anti-vibraţie de fixare (toate versiunile staţionare sunt cu carcasă metalică). Cu un bloc de compresie SIGMA Profile special proiectat pentru economie de energie, bloc care este antrenat direct de un motor Kubota diesel răcit cu apă. Transmisia directă elimină pierderile prin transmisie asociate altor sisteme, asigurând astfel mai mult aer cu mai puţin combustibil consumat.

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Menu