Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Sprijiniri cu structuri pe sine

Sistemele de sprijiniri cu structuri pe sine reprezinta elemente esentiale in industria constructiilor si au o gama larga de utilizari. Acestea sunt componente durabile si robuste, utilizate pentru sustinerea si stabilizarea diferitelor structuri. 

Ele sunt fabricate din materiale rezistente, precum otelul sau betonul armat, si sunt proiectate pentru a rezista la diverse conditii si incarcari.


Tipuri de sprijiniri cu structuri pe sine

Exista mai multe tipuri de sprijiniri cu structuri pe sine. Acestea au caracteristici si utilizari specifice. Printre cele mai comune tipuri sunt sistemele de sprijiniri pe sine:

pentru cladiri - sunt utilizate pentru a sustine si distribui incarcarile grele ale cladirilor pe structurile de sustinere, precum stalpii si fundatiile;

pentru poduri - sunt proiectate pentru a sustine greutatea podurilor si pentru a transmite incarcarile acestora in siguranta in sol sau in alte elemente structurale;

pentru tuneluri - asigura stabilitatea si siguranta tunelurilor. Rezista la presiunea exercitata de teren si de trafic;

pentru constructii industriale - sunt concepute pentru a sustine structurile industriale, cum ar fi halele de productie sau depozitele. Acest tip de sisteme rezista la incarcari grele si solicitari specifice.

De exemplu, sistemele de sprijiniri marca SBH, fabricate in Germania, se preteza pentru toate tipurile de lucrari: de la sprijinirile ultra usoare din aluminiu, pana la cele triple pe structuri metalice pentru adancimi mari.

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)