Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Sprijiniri santuri

SBH VorbauFabricate în Germania.

SBH este sinonimul înaltei calităţi a tehnologiei sistemelor de sprijiniri şanţuri “Made in Germany” si partenerul vostru pentru  soluţii practice şi personalizate din 1986.
Avem o gamă largă de soluții de sprijinire a şanţului - variind de la sprijiniri de aluminiu ultra-ușoare pentru proiecte de excavare mai mici, folosind excavatoare de dimensiuni mici, până la sprijiniri cu șine triple, pentru săpături mai adânci - toate făcute și dezvoltate la fabrica noastră și la sediul companiei noastre din Heinsberg, Germania.Sistemele de sprijiniri marca SBH, fabricate in Germania, se preteza pentru toate tipurile de lucrari: de la sprijinirile ultra usoare din aluminiu pana la cele triple pe structuri metalice pentru adancimi mari. 

Gama diferă în ceea ce privește grosimea plăcilor și sarcinile de lucru sigure. De la sprijinirile din aluminiu ultra-usoare la sprijinirile cu sine de glisare triplă pentru adâncimi mari. La SBH veți găsi sistemul adecvat pentru nevoile dvs.!

Tehnologiile moderne de fabricare a sistemelor de sprijiniri si calitatile marcii de otel selectate ofera un standard de calitate care garantează siguranta și durabilitatea sistemelor.

Toate sistemele SBH sunt dezvoltate in stransa cooperare cu TBG-ul german si TÜV si suntem adaptati la cerințele în creștere constanta de inginerie civila. SBH Heinsberg, Germany

 

 

Menu