Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Ciocane de batut tevi

Fabricate in Elvetia

 Ciocanele de batere TERRA pot bate țevi de oțel cu diametre de la 150 mm (6“) până la 3000 mm (120“) pe distanta de peste 100 m, in functie de echipamentul ales si conditiile de sol. Forța de batere mare,  greutatea pistonului de batere-care repezinta 60% din greutatea totala a echipamentului,  consumul redus de aer si greutatea scazuta a utilajului, sunt avantaje incontestabile ale ciocanelor de batut tevi TERRA. Baterea tevilor se poate face in plan orizontal(pentru subtraversari de drumuri, cai ferate, etc), in plan vertical (pentru fundatii de poduri, piloni, stalpi, etc) sau in plan inclinat(pentru diverse aplicatii).

Utilajul este atasat in spatele tevii cu ajutorul  chingilor de inelele de bataie.Ţevile sunt deschise la partea frontală, lăsând pământul să intre in interiorul tevii. După instalarea completă, solul din interior este evacuat cu ajutorul jetului de apă, forţei hidraulice/pneumatice folosind facilităţi speciale sau prin săpare.

Deoarece baterea ţevilor de oţel nu deplasează un volum mare de pământ şi nu lasă goluri, poate fi executată chiar şi la adâncimi mici.

  

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Menu