Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Foreze pneumatice

Fabricate in Elvetia.

Echipamentele de subtraversări TERRA-HAMMER sunt cele mai puternice, rapide, precise și localizabile foreze pneumatice din lume. Capul combi brevetat în combinație cu pistonul greu de batere garantează o viteză și o precizie de străpungere de neegalat. 

Capul Combi (KOK) 

Canelurile longitudinale deplasează solul în direcție laterală și permit străpungerea solului inclusiv în condiții de sol dur, ceea ce face capul combi (KOK) superior față de alte unelte în pas, conice sau cu cap diamantat. Marginile de tăiere și spargere distrug toate obstacolele, indiferent dacă se lovesc de acestea în direcție laterală sau față în față, ceea ce duce la cea mai mare precizie posibilă. Dalta în stea conferă capului combi (KOK) calitate superioară în distrugerea obstacolelor. Dalta în stea trece prin toate obstacolele care pot fi sparte.

Forezele TERRA au cu 30% mai putine componente decat forezele concurente si un consum minim de aer. Fluxul aerodinamic de aer din interior garantează pornirea si inversarea de sens, rapid si cu cel mai mic recul.

Pistoanele principale ale forezelor TERRA sunt cu 25 % mai grele decat alte pistoane principale comparabile. Pistonul principal lovește interiorul capului unde este cel mai eficient, și nu în spatele acestuia.

TERRA oferă o garanție de 3 ani pentru toate pistoanele principale. Este singura companie din lume care oferă o astfel de garanție.

O simplă rotire la ¼ a furtunului de aer va inversa utilajul. In timpul functionării, utilajul nu poate fi inversat neintentionat datorita blocării pneumatice (versiunea S). Uneltele mai mari sunt echipate cu o funcție de inversare controlată de la distanta (versiunea F). Acestea se inversează prin actiomarea de la lubricator.    

Foreze cu cap de forare detectabil KOK-LD

Primul sistem de localizare pentru forezele pneumatice cu adaptoare de cap KOK-LD

Adaptoarele de cap detectabile KOK-LD pentru modelele TU au în interior o sondă electronică protejată de un amortizor de șocuri. Aceasta permite detectarea precisă și în orice moment a capului de forare.Trebuie sa va localizați utilajul de subtraversare? Nici o problemă. Cu capul interschimbabil puteți avea sau puteți transforma echipamentul de subtraversare TU într-o rachetă localizabilă. Aflați unde este racheta dumneavoastră în orice moment și validați traiectoria sa în rețelele subterane existente!

Echipamentul de localizare a utilajelor de subtraversare TERRA-HAMMER este format dintr-o sondă situată în interiorul adaptorului KOK-LD și un detector cu afișaj LCD care indică cu precizie poziția și adâncimea forezei. Un transmițător opțional poate localiza conductele și cablurile existente. Utilajele de subtraversare TERRA-HAMMER TU 080plus SK și modelele mai mari pot fi ușor echipate cu adaptoare KOK-LD.

                             

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Menu