Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Utilaje de foraj orizontal dirijat

Fabricate in Elvetia.

Utilaje de foraj orizontal dirijat TERRA-JET HDD

TERRA Trenchless ProductsUtilajele TERRA-JET  reprezintă evoluția modernă a utilajelor pentru forare orizontală. 

Producătorul elvețian Terra AG este considerat în prezent ca cel mai important expert european în domeniul producției de utilaje pentru subtraversări și foraj dirijat, având peste 75 de brevete internaționale dezvoltate în propriile centre de cercetare. Utilajele Terra sunt apreciate și utilizate pe toate continentele, iar în România ele sunt cunoscute de către firmele specializate in domeniul alimentarilor cu apa/canalizare, gaz, internet, etc. 

Producătorul Terra a adus multe inovații utilajelor pentru forare dirijată. Controlul electronic CLP ajustează forajul în funcție de sol. Sistemele inteligente de asistare fac forajul mai eficient și mai ușor. Toate utilajele Terra Jet și Mini-Jet sunt dotate cu sistem ADBS, un sistem ce setează automat, în milisecunde forța de tragere și lărgire, în funcție de condițiile întâlnite în subteran, protejând astfel echipamentele de forare și mărind precizia traiectoriei dorite sau crescând viteza de lucru, în funcție de opțiunea operatorului.

HDD Machines CrawlerToate echipamentele dirijate, chiar și cele compacte, pot fi echipate cu sistemul “Terra Rock” pentru forarea în rocă compactă.

Utilajele șenilate au sistem de schimbare automată a prăjinilor și sunt adițional echipate cu două sisteme ce măresc viteza de lucru și scad costurile de exploatare.

O altă caracteristică a utilajelor de la Terra este “Cruise mode” similar cu sistemul Tempomat cunoscut șoferilor. Sistemul “Curve mode” ajută foarte mult la virarea în soluri dificile.

Cele mai mari utilaje de la Terra beneficiază de sistem de mixare “on board”  și nu necesită sistem adițional, ci doar un rezervor cu apă, ceea ce aduce utilizatorului economii importante de bani și timp.

TERRA MINI-JET MJ 1600 | ExpancomPentru a veni în întâmpinarea celor cu buget redus dar care vor să beneficieze de calitatea elvețiană, dar și pentru profesioniștii care doresc echipamente dotate “full option” – Terra oferă variante șenilate cu sau fără cabină, respectiv cu stație de lucru clasică cu manometre sau cu panou computerizat de tip “touch screen” care înregistrează parametri de forare. Stația de lucru oferă un mediu confortabil pentru operator, acesta rotindu-se cu 180 grade. Operarea utilajului fiind asigurată de joystick-uri ergonomice și o vizibilitate de 360 grade, toate regăsindu-se în dotarea standard. 

Oferim service in garantie și post-garantie, punerea in functiune si instruirea personalului deservent.

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Menu