Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Accesorii de tras cabluri

Fabricate in Germania

Rola de ghidare cablu este un accesoriu folosit pentru tragerea - ghidarea - protejarea cablurilor de tensiune joasa si medie derulate pe diverse distante intre tambur si locul de montare. Totodata, acest tip de role de ghidare poate fi folosit pentru: 

jgheaburi si muchii ale gurilor de vizitare;

cablurile de energie;

cabluri de telecomunicatii etc.

In procesul de montare a diverselor tipuri de cabluri, specialistii trebuie sa aiba in vedere si infrastructura rutiera si conditiile solului, care pot duce la formarea unor trasee de cablu cu multe curbe. Sub actiunea greutatii si a fortei de tragere, apar tensiuni mari in cablu, in special in conditii de trecere prin traseu ingreunate. In acest context, rolele de ghidare a cablului ofera ghidare si siguranta. 

Produsele din oferta magazinului nostru online sunt realizate din otel si aluminiu rezistent la abraziune si dotate cu rulmenti capsulati rezistenti la praf si mizerie, care nu necesita mentenanta. Cadrul este robust, din otel galvanizat, ceea ce iti ofera garantia unei durate de viata indelungate, chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare.

Constructia compacta ofera suficient spatiu sub rola pentru cablurile deja existente pe traseu. In plus, aceste role sunt foarte stabile, datorita centrului de greutate jos. Santul adanc din rola ofera un plus de stabilitate pe timpul tragerii.

EuroGrup-Utilaje iti pune la dispozitie role cu capacitate de transport si greutate diversa. Consulta oferta completa si comanda articolul care raspunde cel mai bine nevoilor tale. Profita de ofertele de pret avantajos si, in plus, beneficiezi de consultanta telefonica gratuita. In caz de nevoie, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0720.623.444 si un consultant din cadrul echipei noastre te va ajuta sa iei decizia cea mai buna, in conformitate cu nevoile tale!

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)