Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Ciocan pneumatic

                             Imagini pentru kaeserFabricate in Germania.


Un ciocan pneumatic, cunoscut si sub denumirea de picamer, este un instrument pneumatic sau electromecanic. Acesta este actionat manual si este destinat lucrarilor de demolare locala prin spargere / perforare controlata, pe zone bine delimitate, a unor materiale dure, precum roca, piatra, beton, asfalt etc.


Acest tip de ciocane functioneaza pe baza de aer comprimat. In interiorul lor, au un piston care este actionat prin compresie. Pistonul este singura parte mobila din componenta unui ciocan pneumatic. Sub actiunea presiunii aerului, pistonul se misca inainte si inapoi si actioneaza o dalta din metal, care taie sau sparge materialul aflat sub presiune. Daltile cu care sunt dotate aceste ciocane sunt accesorii gandite astfel incat sa poata fi demontate usor, in functie de tipul de activitate vizat.


Magazinul online EuroGrup-Utilaje are o gama diversa de ciocane pneumatice, astfel incat sa poti alege produsul perfect pentru activitatile pe care iti doresti sa le intreprinzi. In oferta noastra vei gasi unelte de ultima generatie, caracterizate printr-o forta uriasa de impact la o greutate de numai 20.5 kg.


Raportul dintre greutate, performanta excelenta si comportamentul de pornire fin reglabil permit realizarea lucrarilor cu precizie, atat pe directii orizontale, cat si verticale. Uneltele sunt dotate cu amortizoare speciale pentru vibratii ale manerului, astfel incat protejeaza operatorul de fortele de impact. Totodata, amortizorul are rolul si de a scadea nivelul de sunet in timpul functionarii.


Consulta oferta completa de utilaje si unelte si completeaza-ti necesarul de instrumente care sa te ajute sa-ti cresti performantele muncii si sa te ajute sa executi lucrari precise si rapide. Profita de ofertele avantajoase de pret si comanda articole de calitate superioara, fabricate in Germania.

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)