Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Sisteme sprijiniri maluri din aluminiu

Sistemele sprijiniri maluri din aluminiu reprezinta o solutie usoara si versatila, care ofera siguranta in timpul executiei lucrarilor. Acestea pot fi folosite pentru securizarea si fixarea santurilor, a gropilor si a structurilor de sprijinire.

Un sistem de sprijiniri maluri din aluminiu poate fi utilizat, de exemplu, pentru santuri adanci, in soluri care se surpa si care permit instalarea unei astfel de cutii din aluminiu odata cu efectuarea sapaturilor.

Toate produsele din aceasta categorie au o constructie robusta a profilelor laterale, motiv pentru care permit inaltimi mari de lucru sub sprait. Sistemele sunt usoare si pot fi manipulate de doua persoane. Nu este necesara utilizarea unei macarale pentru instalarea lor. Aceste sisteme de sprijiniri santuri sunt modulare si se pot monta in diverse forme, pentru sprijinirea malurilor.

Solicita oferta in scris, prin completarea formularului de pe site, sau telefonic la numarul 0720.623.444. Un membru al echipei EuroGrup-Utilaje va raspunde tuturor intrebarilor tale legate de aceste produse. In plus, poti beneficia GRATUIT atat de service in garantie si post-garantie, cat si de servicii de punere in functiune si instruirea personalului deservent. 


Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)