Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Aparat electrofuziune, pret redus!

Electrofuziunea este metoda de sudare a tevilor din polietilena, folosind fitinguri cu sisteme de incalzire integrate. La aceasta operatiune, se mai utilizeaza mufe, coturi, reductii, teuri si sei (acestea din urma, folositoare si la realizarea racordurilor secundare, pornind din reteaua principala). Pentru a realiza acest proces rapid, iar sudurile sa fie unele rezistente, ai nevoie de un aparat de electrofuziune performant, precum cele pe care le gasesti in oferta noastra! In calitate de importatori ai celor mai bune utilaje de constructii, iti punem la dispozitie echipamente de inalta tehnologie, spre cumparare sau inchiriere (inclusiv service).


Modelele de aparat de sudura prin electrofuziune de la Eurogrup Utilaje provin de la Ritmo Elektra, brand recunoscut in domeniu, si sunt compuse din: aparatul propriu-zis, cu panou de control; cititor de cod de bare (citirea automata a datelor de sudura); memorie interna cu ultimele 4.000 de suduri efectuate; afisaj LCD cu informatii utile.


Aparat sudura electrofuziune, brand recunoscut!


In cazul in care ai nevoie de un aparat de electrofuziune, la pret redus, nu ezita sa apelezi la echipa Eurogrup Utilaje! Te vom intampina cu maximum de seriozitate, profesionalism, promptitudine si flexibilitate, dornici sa semnam un parteneriat pe termen lung. Toti colaboratorii nostri apreciaza faptul ca le furnizam, pe langa echipamentele propriu-zise, constatatari tehnice, reparatii, intretinere periodica, piese de schimb si consultanta de specialitate.


Investeste chiar acum intr-un aparat de sudura prin electrofuziune si bucura-te de toate avantajele sale: siguranta, rapiditate, exactitate si performanta la cele mai inalte standarde! Te asteptam sa plasezi o comanda online sau telefonica!

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)