Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Lift hidraulic si alte accesorii

Echipamentele tip lift hidraulic si clestii pentru tuburi de beton sunt unele dintre cele mai utile accesorii din categoria sprijinirilor de maluri/santuri. Primele dintre acestea, numite si hydralift-uri, asigura functia de ridicare cu ajutorul principiului foarfecii articulate, actionate printr-un cilindru hidraulic. In acelasi timp, clestii pentru manipulat tuburi din beton sunt marca SBH, fabricati in Germania, iar principiul de functionare este la fel de simplu: in momentul in care tubul este ridicat, greutatea acestuia blocheaza in mod automat bratele clestilor. Acestia au o putere de ridicare de 2,5 tone sau 5 tone.

Daca doresti sa incluzi un hydralift sau clesti pentru tuburi in activitatea ta profesionala, tot ce trebuie sa faci este sa contactezi Eurogrup Utilaje, online sau telefonic, la numarul cu tarif normal 0720 623 444, si sa soliciti o oferta!

Clesti tuburi beton, de inalta performanta

Eurogrup Utilaje, in calitate de importator cu experienta indelungata al unora dintre cele mai bune utilaje de constructii, te intampina cu maximum de profesionalism, indiferent ce echipamente ai avea nevoie. Astfel, in vederea unei colaborari pe termen lung, iti punem la dispozitie nu doar modele de hydralift si clesti pentru teava, ci si servicii precum: transport, punere in functiune, instruire personal, service, constatari tehnice, reparatii, intretinere periodica, piese de schimb si consultanta de specialitate.

Un lift hidraulic iti va spori considerabil ritmul de lucru si te va ajuta sa duci la bun sfarsit mai rapid orice proiect pe care ti-l propui. Te asteptam!
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)