Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Foreza orizontala de subtraversari

Fabricate in Elvetia.


Foreza orizontala de subtraversari TERRA reprezinta evolutia moderna a acestui tip de utilaje.


Producatorul elvetian Terra AG este considerat, in prezent, cel mai important expert european in domeniul productiei de utilaje pentru subtraversari si foraj dirijat, avand peste 75 de brevete internationale dezvoltate in propriile centre de cercetare. Utilajele Terra sunt apreciate si utilizate pe toate continentele, iar in Romania ele sunt cunoscute de catre firmele specializate in domeniul alimentarilor cu apa / canalizare, gaz, internet, etc.


Producatorul Terra a adus multe inovatii utilajelor pentru forare dirijata. Controlul electronic CLP ajusteaza forajul in functie de sol. Sistemele inteligente de asistare fac forajul mai eficient si mai usor. Toate utilajele Terra Jet si Mini-Jet sunt dotate cu sistem ADBS, un sistem ce seteaza automat, in milisecunde, forta de tragere si largire, in functie de conditiile intalnite in subteran, protejand astfel echipamentele de forare si marind precizia traiectoriei dorite sau crescand viteza de lucru, in functie de optiunea operatorului.


Toate echipamentele dirijate, chiar si cele compacte, pot fi echipate cu sistemul ”Terra Rock pentru forarea in roca compacta.


Utilajele senilate au sistem de schimbare automata a prajinilor si sunt aditional echipate cu doua sisteme ce maresc viteza de lucru si scad costurile de exploatare.


O alta caracteristica a utilajelor de la Terra este ”Cruise mode similar cu sistemul Tempomat cunoscut soferilor. Sistemul ”Curve mode ajuta foarte mult la virarea in soluri dificile.


Cele mai mari modele de foreza subtraversari de la Terra beneficiaza de sistem de mixare on boardsi nu necesita sistem aditional, ci doar un rezervor cu apa, ceea ce aduce utilizatorului economii importante de bani si timp.


Pentru a veni in intampinarea celor cu buget redus, dar care vor sa beneficieze de foreza orizontala de subtraversari de calitatea elvetiana, cat si pentru profesionistii care doresc echipamente dotate full option – Terra ofera variante senilate cu sau fara cabina, respectiv cu statie de lucru clasica cu manometre sau cu panou computerizat de tip touch screen care inregistreaza parametri de forare. Statia de lucru cu care este dotata foreza orizontala de subtraversari ofera un mediu confortabil pentru operator, acesta avand posibilitatea de a se roti la 180 grade. Operarea acestui tip de foreze pneumatice pentru subtraversari este asigurata de joystick-uri ergonomice. Vizibilitatea de 360 grade se regaseste, de asemenea, in dotarea standard.


Oferim service pentru foreza orizontala de subtraversari in garantie si post-garantie, cat si serviciile de punere in functiune si instruirea personalului deservent.


Profita de oferte si achizitioneaza foreza orizontala la pret avantajos! In plus, vei beneficia de multiple facilitati, toate gandite in beneficiul si sustinerea clientilor nostri.

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)