Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Utilajul de foraj orizontal dirijat DJ 10 combină construcția compactă cu un interior puternic. Acesta are un cuplu de 1800 Nm (1325 ft.lbs) și 180 rpm la prăjinile de forare. Cu o forță de împingere și tragere de 42 kN (4,2 tone) se pot realiza foraje de până la 90 m (300 ft) lungime și tunele de foraj cu diametru de până la Ø 260 mm (10”).

Amprenta utilajului este redusă la sol. DJ 10 este un utilaj ușor de folosit și durabil. DJ 10 are timp rapid de instalare și mobilitate crescută. Foarte util în mediul urban.

Are o forță de ROTAȚIE cu 25% mai mare decât oricare alt utilaj de foraj orizontal dirijat din clasa de 4 t (9’000 lbs). Acesta are un cuplu de 1800 Nm (1’325 ft.lbs) la turația de 180 rpm. Ambele valori maxime pot fi atinse simultan, ceea ce rezolvă până și problemele dificile de foraj. Cu un volum crescut de foraj de 100 l/min, firmele care execută lucrări edilitare se pot confrunta cu condiții diferite de sol. DJ 10 este dotat standard cu 45 l/min.

Funcțiile de ÎMPINGERE și TRAGERE ale șeii de antrenare sunt acționate de un sistem de antrenare direct, cu cilindru dublu („DIRECT RAM“), o soluție robustă și puternică, fără pierderi. Noua tehnologie a producătorului TERRA permite forțe maxime de forare și lărgire chiar la viteze reduse și cu o rampă scurtă a utilajului de forare. Cilindrul dublu funcționează în ambele sensuri cu o forță de 42 kN (4,2 t, 9’150 lbs). În modul de lucru rapid, șaua de antrenare atinge 46 m/min (150 ft/min). Șaua de antrenare este susținută de role în partea superioară, inferioară și pe laterale.

Sistemul de deșurubare permite desfacerea hidraulică a filetelor prăjinilor de forare. Poziționarea verticală permite accesul vizual facil.
Cuplu de deșurubare: 4’500 Nm (3’300 ft.lbs), forță de prindere: 100 kN (10 tone/22’000 lbs).Terra-Jet DJ 10 - Imocon

Sistemul hidraulic de ancorare funcționează cu doi piloni independenți. Acesta are dinți confecționați din metal dur, care pot fora chiar și în asfalt sau pietriș. Fiecare pilon poate fi poziționat individual în orice unghi. În cazul în care există conducte în sol, sistemul de ancorare se poate poziționa inclusiv în lateralul acestora.


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate