Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Utilajul de foraj orizontal dirijat TERRA-JET DJ 20,

are un motor puternic, HATZ Diesel,  de 75 CP (Tier4 final), care lucrează cu 228 rpm și dezvoltă o forță de împingere/tragere de 9 tone. Timpul rapid de instalare și mobilitatea sporită vă ajută să folosiți utilajul și în zonele urbane. Datorită unor caracteristici inteligente, cum ar fi forare cu control al tragerii, modul de lucru în curbă și modul de lucru croazieră, forarea și dirijarea utilajului se realizează foarte ușor, inclusiv în condiții de sol dur. Operatorul stă într-o cabină foarte bine dotată și ergonomică. Operatorul își poate găsi poziția convenabilă și poate poziționa cabina în orice direcție, cu toate elementele de comandă. Cabina poate fi rotită de la 22,5 grade din poziția de deplasare până la poziția de 90 de grade.

Diferit față de unii competitori, producătorul elvețian TERRA produce toate componentele în Europa, pentru a garanta cele mai înalte standarde de calitate. Acest lucru asigură o durată lungă de viață a utilajelor de foraj. Prăjinile de foraj ale TERRA-JET DJ 20 au o lungime de 3,0 metri, ceea ce înseamnă schimbări mai puține de prăjini de foraj și o operare mai rapidă. Cu o rază de curbură de 25 m, puteți ocoli cu ușurință conductele existente în pământ. Magazia este echipată cu 120 de prăjini de foraj.

Lungime maxima de foraj 150m, diametrul de largire 420mm, greutate utilaj 6,2 tone

Funcțiile de ÎMPINGERE și TRAGERE la blocul de antrenare sunt realizate prin Sistemul de antrenare cu cremalieră și pinion, o soluție excelentă. Motoarele hidraulice în număr de trei, au cutii de viteză care acționează șaua de antrenare. În modul de lucru rapid viteza maximă ajunge la 17 m/min (56 ft/min). Cele două motoare hidraulice amplasate pe șaua de antrenare creează cuplul mare de rotație pentru forare.

Având designul compact și o mobilitate foarte bună, DJ 20 poate trece printr-o intrare lată de 1.60 m. Mașina este condusă rapid și sigur de o telecomandă. 


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate