Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Pompe de epuisment cu filtre aciculare

Fabricate in Germania

Fabricate in Germania, pompele de epuisment cu filtre aciculare sunt utilizate pentru captarea apei din sol, in vederea efectuarii lucrarilor de canalizare sau fundatii. 


Pompele sunt concepute pentru a functiona permanent, intreaga zi (24 de ore), pe parcursul unor perioade de timp extinse. Sistemul este compus dintr-o pompa de vid. Aceasta are rolul de a scoate apa din sol cu ajutorul unor filtre aciculare (cartuse filtrante). Aceste filtre sunt introduse in sol, cu un metru sub cota sapaturii. Filtrele pot fi introduse si in zone in care nivelul apei este scazut (o adancime de 4 - 5 m pentru un rand de filtre). In cazul zonelor in care apa este mai adanca, se utilizeaza etajarea filtrelor.


EuroGrup-Utilaje iti pune la dispozitie o gama variata de modele pompe de epuisment cu filtre aciculare. Astfel, vei putea alege tipul de utilaj care sa raspunda nevoilor tale. Profita de ofertele de preturi avantajoase! In plus, vei beneficia GRATUIT atat de service in garantie si post-garantie, cat si de servicii de punere in functiune si instruirea personalului deservent. 


Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)