Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Despre noi

General eurogrup utilaje SRL, in calitate  de importator pentru utilaje de constructii, va ofera cu maxim profesionalism consultanta de specialitate, vanzare, service in garantie sau post-garantie la cel mai inalt standard,  servicii optime de transport, punere in functiune si instruirea personalului pentru o gama de echipamente de constructii cum ar fi: sprijiniri  santuri - SBH, utilaje subtraversari si foraj orizontal - TERRA, motopompe - KOSHIN, pompe epuisment cu filtre aciculare - HUDIG,  motocompresoare - KAESER, aparate de sudura polietilena - RITMO DELTA, masini de sapat santuri - LIBA, echipamente de tras cabluri - THALER, echipamente diamantate - CEDIMA, pompe de beton - PUTZMEISTER.

Pentru a putea dezvolta parteneriate pe termen lung cu colaboratorii nostrii acordam o deosebita importanta activitatii de service in garantie si postgarantie pentru sculele si utilajele pe care le comercializam. Constatarile tehnice si reparatiile sunt efectuate maxim professionalism de catre personal specializat.

De asemenea compania noastra ofera posibilitatea incheierii unor contracte pe termen lung avand ca obiect intretinerea periodica si reparatii rapide pentru utilajele dumneavoastra.

Asiguram intreg nomeclatorul de piese de schimb pentru utilajele oferite. Acestea pot fi livrate din stoc sau in cateva zile pe baza de comanda.

Menu