Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Sprijiniri santuri

                          Fabricate in Germania

                                                                                                          

Securizeaza activitatea muncitorilor pe santier cu ajutorul unor sisteme de sprijiniri de maluri. Pretul avantajos al acestora si siguranta totala asigurata vor oferi incredere echipei tale, astfel incat sa poata munci la capacitate maxima, pentru performante optime.

EuroGrup Utilaje iti pune la dispozitie o gama extinsa si variata de modele de sisteme de sprijiniri de maluri, la pret de neegalat, realizate cu ajutorul tehnologiei germane de ultima generatie.


Tehnologia sistemelor de sprijiniri santuri 


SBH este sinonimul inaltei calitati a tehnologiei sistemelor de sprijiniri santuri “Made in Germany” si partenerul tau pentru solutii practice si personalizate din 1986.

Avem o gama larga de solutii de sprijinire a santului, care variaza de la sisteme realizate din aluminiu ultra-usoare pentru proiecte de excavare mai mici. Acest tip de proiecte implica folosirea unor excavatoare de dimensiuni mici, pana la sisteme de sprijinire cu sine triple, pentru sapaturi mai adanci - toate facute si dezvoltate la fabrica noastra si la sediul companiei noastre din Heinsberg, Germania. 

Sistemele marca SBH, fabricate in Germania, se preteaza pentru toate tipurile de lucrari: de la modelele de sisteme ultra usoare din aluminiu pana la cele triple pe structuri metalice pentru adancimi mari. 

Gama difera in ceea ce priveste grosimea placilor si sarcinile de lucru sigure. La SBH veti gasi sistemul adecvat pentru nevoile tale!

Tehnologiile moderne de fabricare a acestui tip de sisteme si calitatile marcii de otel selectate ofera un standard de calitate care garanteaza siguranta si durabilitatea sistemelor.

Toate sistemele SBH sunt dezvoltate in stransa cooperare cu TBG-ul german si TÜV si suntem adaptati cerintelor in crestere constanta de inginerie civila.