Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Foreze pneumatice pentru subtraversari

Fabricate in Elvetia.


Forezele pneumatice pentru subtraversari sunt fabricate in Elvetia. Acestea sunt cele mai puternice, rapide, precise si localizabile foreze din lume. Capul combi brevetat, in combinatie cu pistonul greu de batere, garanteaza o viteza si o precizie de strapungere de neegalat pentru foreza pneumatica.


Nelurile longitudinale deplaseaza pamantul in directie laterala si permit strapungerea solului inclusiv in conditii de sol dur. Aceasta face capul combi (KOK) superior fata de alte unelte in pas, conice sau cu cap diamantat. Marginile de taiere si spargere distrug toate obstacolele, indiferent daca se lovesc de acestea in directie laterala sau fata in fata. Astfel, se obtine o mai mare precizie in executarea lucrarilor. Dalta in stea confera capului combi (KOK), cu care sunt dotate aceste foreze pneumatice pentru subtraversari, calitate superioara in distrugerea obstacolelor. Acest model de dalta trece prin toate obstacolele care pot fi sparte.


Foreze pneumatice pentru subtraversari cu capul Combi (KOK)


Foreza pneumatica TERRA are cu 30% mai putine componente, comparativ cu modelele concurente. De asemenea, are un consum minim de aer. Fluxul aerodinamic de aer din interior garanteaza pornirea si inversarea de sens, rapid si cu cel mai mic recul.


Pistoanele principale ale forezelor TERRA sunt cu 25% mai grele decat alte pistoane principale comparabile. Pistonul principal loveste interiorul capului unde este cel mai eficient si nu in spatele acestuia.


TERRA ofera o garantie de 3 ani pentru toate pistoanele principale. Este singura companie din lume care ofera o astfel de garantie.


O simplă rotire la ¼ a furtunului de aer va inversa utilajul. In timpul functionarii, utilajul nu poate fi inversat neintentionat datorita blocarii pneumatice (versiunea S). Uneltele mai mari sunt echipate cu o functie de inversare controlata de la distanta (versiunea F). Acestea se inverseaza prin actiomarea de la lubricator.


Foreze pneumatice pentru subtraversari cu cap de forare detectabil KOK-LD


Acesta este primul sistem de localizare acestor foreze pneumatice pentru subtraversari cu adaptoare de cap KOK-LD.


Adaptoarele de cap detectabile KOK-LD pentru modelele de foreza pneumatica TU au in interior o sonda electronica protejata de un amortizor de socuri. Aceasta permite detectarea precisa si in orice moment a capului de forare.


Trebuie sa localizezi utilajul de subtraversare? Nici o problema. Cu capul interschimbabil poti avea sau poti transforma echipamentul de subtraversare intr-o racheta localizabila. Astfel, poti afla unde este racheta in orice moment si ai posibilitatea de a-i valida traiectoria in retelele subterane existente!


Echipamentul de localizare a utilajelor de subtraversare TERRA-HAMMER este format din:

  • o sonda situata in interiorul adaptorului KOK-LD si un detector cu afisaj LCD care indica cu precizie pozitia si adancimea forezei;

  • un transmitator optional care poate localiza conductele si cablurile existente.


Utilajele de subtraversare TERRA-HAMMER TU 080 plus SK si modelele mai mari pot fi usor echipate cu adaptoare KOK-LD.


Consulta oferta completa si comanda o foreza pneumatica. Pretul va fi mai mult decat avantajos, iar calitatea - garantata!                             

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)