Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

TERRA HAMMER T 155 S/F este un utilaj pentru subtraversari, utilizat pentru branşamente de apă/gaz/cabluri electrice, etc. Acesta permite montarea conductelor noi de PE cu diametrul de până la 140mm sau chiar 220mm prin utilizarea lărgitorului de 245 mm, in a doua trecere. Utilajul poate fi utilizat si la baterea țevilor de oțel cu diametrul de pana la 406mm, folosind inele de batere şi apoi accesorile pentru curățarea țevii de pământ. 

TERRA HAMMER T 155 S/F poate executa lucrari pe o distanță de până la 25 m, această lungime poate fi mărită conectând un alt furtun.

TERRA HAMMER T 155 S/F este echipat cu un cap KOK care permite forarea tunelului foarte precisă chiar şi în soluri umede.

Direcția de lucru înainte/înapoi este schimbată prin întoarcerea furtunului ¼ la varianta S  sau la varianta F direct de la lubricator. Datorită soluției brevetate, această metoda este rapidă, simplă și nu necesită tragere sau împingere a furtunului. Echipamentulul este realizat din oțel de înaltă calitate, are puține componente, iar utilizarea mai multor brevete îl pune în prim-planul utilajelor produse în prezent din această clasă.

TERRA HAMMER T 155 F

Diametru util: 140 mm;            Diametru maxim: 220 mm

Consum de aer: 3,8 m³/min;     Presiune: 6-7 bari;

Frecventa: 285 per min;           Lungime: 1,84 m;

Greutate: 172 kg;                     Largitor: Ø 245 mm

Batere teava de otel diam max: 406mm

 


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate