Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

TERRA HAMMER T 190 F este un utilaj pentru subtraversari, utilizat pentru branşamente de apă/gaz/cabluri electrice, etc. Acesta permite montarea conductelor noi de PE cu diametrul de până la 170mm sau chiar 270mm prin utilizarea lărgitorului de 300 mm, in a doua trecere. Utilajul poate fi utilizat si la baterea țevilor de oțel cu diametrul de pana la 508mm, folosind inele de batere şi apoi accesorile pentru curățarea țevii de pământ. 

TERRA HAMMER T 190 F poate executa lucrari pe o distanță de până la 25 m, această lungime poate fi mărită conectând un alt furtun.

TERRA HAMMER T 190 F este echipat cu un cap KOK care permite forarea tunelului foarte precisă chiar şi în soluri umede.

TERRA HAMMER T 190 F in varianta echipat cu cap KOK LD, poate fi localizat in sol cu ajutorul sondei detectabile si echipamentului de localizare, pentru a putea sa stim in price moment daca si-a pastrat directia si adancimea de lansare, putand evita in acest fel lovirea altor utilitati aflate in sol.

Direcția de lucru înainte/înapoi este schimbată prin întoarcerea furtunului ¼ la varianta S  sau la varianta F direct de la lubricator. Datorită soluției brevetate, această metoda este rapidă, simplă și nu necesită tragere sau împingere a furtunului. Echipamentulul este realizat din oțel de înaltă calitate, are puține componente, iar utilizarea mai multor brevete îl pune în prim-planul utilajelor produse în prezent din această clasă.

TERRA HAMMER T 190 F

Diametru util: 170 mm;            Diametru maxim: 270 mm

Consum de aer: 5,0 m³/min;     Presiune: 6-7 bari;

Frecventa: 275 per min;           Lungime: 1,89 m;

Greutate: 258 kg;                     Largitor: Ø 300 mm

Batere teava de otel diam max: 508mm


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate