Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Remorci transport tamburi

 


Remorcile pentru transport tamburi sunt proiectate pentru a maximiza capacitatea de transport. Acestea sunt configurate astfel incat sa permita transportul unui numar mare de tamburi intr-o singura calatorie. Folosirea unui astfel de vehicul ajuta la reducerea costurilor si a timpului necesar pentru transport.

Remorcile pentru transport tamburi reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru transportul produselor, in diverse industrii. Remorcile ofera protectie, capacitate de transport optimizata, usurinta in utilizare si durabilitate. Alegerea unei remorci potrivite poate contribui si la siguranta transportului tamburilor.

Remorcile din gama EuroGrup-Utilaje pot fi echipate cu centuri de siguranta si sisteme de fixare care previn miscarea sau caderea tamburilor. Astfel, riscul de deteriorare sau deversement este redus semnificativ. Aceste vehicule fara propulsie sunt realizate din materiale de calitate superioara. Scheletul remorcii este facut din profile patrate, sasiul este galvanizat si disponibil in culori diverse (albastru, galben etc.). Totodata, vehiculele sunt dotate cu cauciucuri speciale, cu jante din otel si sistem de franare inertiala.

Consulta oferta completa si comanda acum remorci pentru transportul tamburilor. EuroGrup-Utilaje iti asigura GRATUIT service in garantie si post-garantie, precum si servicii de punere in functiune si instruire a personalului deservent. 

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)