Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Pompe de beton

                                      Putzmeister - Al Ahlia Fabricate in Germania                                                                  


O pompa de beton are rolul de a transporta materialul dintr-un punct fix in punctul de lucru. Pompa transporta betonul atat in lungime, cat si in inaltime, cu ajutorul unui furtun de diferite marimi si grosimi. Furtunurile pot fi diferentiate prin:

  • capacitatea de pompare;
  • granulatie;
  • presiune;
  • inaltimea de pompare;
  • lungimea de pompare.

In oferta magazinului nostru online vei gasi diverse modele de pompe de beton, astfel incat sa poti alege tipul de utilaj potrivit nevoilor tale. Fie ca esti in cautarea unui model de dimensiuni mici, fie a unui tip complex, la noi vei gasi utilajul perfect, care sa asigure instalare fixa, puternica.


Toate produsele din gama EuroGrup-Utilaje sunt puternice si compacte, asigurand o granulatie optima. Iti punem la dispozitie modele versatile, usor de transportat si manevrat, cu acces facil la motor pentru intretinere si service.


EuroGrup-Utilaje este lider mondial in productia de pompe de beton inca din 1958. Dezvoltam, producem, vindem si servim clientii cu masini de inalta calitate si fiabilitate ridicata pentru pomparea, distribuirea si plasarea solidelor din beton, mortar. Acestea oferta densitate ridicata pentru prepararea, depozitarea, prelucrarea si transportul temporar al acestor materiale. Ne straduim sa ne servim clientii, fiind mereu aproape de afacerea lor. Aceasta continua sa fie misiunea noastra si pe viitor. Suntem numarul 1 mondial in utilaje pentru producerea, transportul si aplicarea betonului sau mortarului. 


Consulta oferta noastra completa si comanda pompa de beton de care ai nevoie pentru a-ti usura munca pe santier si pentru a-ti maximiza performantele. Profita de ofertele de pret avantajoase si, in plus, beneficiezi de livrare rapida si consultanta telefonica gratuita!


Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)