Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Sprijiniri cu palplanse, pret redus

Sistemele de sprijiniri cu palplanse la pret redus, pe care ti le punem la dispozitie in cadrul ofertei noastre, se preteaza pentru toate tipurile de lucrari: de la sprijinirile ultra usoare din aluminiu pana la cele triple, pe structuri metalice, pentru adancimi mari. Spre exemplu, poti gasi modele KD (lungime 600 mm, inaltime 80 mm, grosime 8 mm, greutate 83,2 kg/mp si rezistenta 51,5 kNm/m), LD (lungime 700 mm, inaltime 150 mm, grosime 7 mm, greutate 76 kg/mp si rezistenta 88 kNm/m) sau tip Omega (lungime 750 mm, inaltime 277 mm, grosime 7 mm, greutate 90 kg/mp si rezistenta 195 kNm/m).

Toate aceste palplanse sunt marca SBH, fabricate in Germania, prin urmare ai garantia calitatii, fiabilitatii, rezistentei si unei durate indelungate de viata, ceea ce inseamna ca iti poti desfasura orice lucrare fara temeri si fara a fi nevoie intotdeauna de un plan de rezerva. Mai mult decat atat, pe langa produsele propriu-zise, compania noastra iti sta la dispozitie si cu servicii adiacente: punere in functiune, instruirea personalului, service, constatari tehnice, reparatii, intretinere periodica, piese de schimb si consultanta de specialitate.

Alegand sprijiniri cu palplanse marca Eurogrup Utilaje, te asiguri ca semnezi un parteneriat de incredere cu firma noastra, caracterizata de maximum de profesionalism, seriozitate, promptitudine si flexibilitate. Cu alte cuvinte, suntem intotdeauna atenti la caracteristicile lucrarii pe care o desfasori sau pe care urmeaza sa o incepi si cream o oferta personalizata, in functie de necesitatile, preferintele si exigentele tale. Contacteaza-ne online sau telefonic pentru mai multe detalii!

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)