Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Utilaj / masina de sapat santuri

                                                                                  LIBA - Lingener Baumaschinen GmbH & Ko KG ProfileFabricate în Germania

                                                                                                                                         

Liba este cunoscut pe plan international pentru fabricarea masinilor de sapat santuri. Aceasta firma se impune de peste 50 de ani in fata competitiei prin echipamente cu o fiabilitate si productivitate ridicata, reprezentand o optiune excelenta pentru orice persoana care are nevoie de o masina de sapat santuri profesionala.

Primele utilaje vandute sub numele Grabenmeister au fost construite intr-o mica fabrica din Lingen, Germania. Acestea au capatat in scurt timp o mare popularitate si incredere in randul companiilor de constructii si retele, datorita robustetii si durabilitatii de care au dat dovada. 

In doar 4 ani de la fondare, Liba a construit unul dintre cele mai mari sapatoare de santuri! Este vorba despre masina de sapat santuri Grabenmeister G1500, care are 250 CP si dimensiuni de sapare de 4500x1500 mm.

In cele peste 5 decenii de evolutie, atat echipamentele, cat si piesele de schimb si accesoriile, dar si materialele folosite in procesul de productie al fiecarui utilaj de sapat santuri, reprezinta garantia unui know-how tehnologic incontestabil si au o fabricare robusta. 

Liba este unul dintre cei mai apreciati producatori de catre marii constructori de talie mondiala. Din acest motiv, in portofoliul nostru vei gasi utilaje de calitate marca Liba. In cazul in care vrei sa achizitionezi sau sa inchiriezi o masina sapat santuri, ne poti cere oricand o oferta!

Pe site-ul nostru vei gasi un utilaj sapat santuri potrivit pentru nevoile firmei tale, la un raport calitate-pret avantajos. Descopera acum echipamentele din portofoliul nostru si solicita o oferta pentru o masina de facut santuri!

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)