Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Utilaje subtraversari

                                                                                                Fabricate în Elvetia

                                                                                                                                                     

Alege tehnologie fara excavare! Incepand cu anul 1975, TERRA dezvolta si produce utilaje subtraversari (foreze pneumatice) performante pentru pozare tevi si cabluri in sol, fara excavare. Cu sediul central in Elvetia, departamentul de cercetare si dezvoltare TERRA creeaza solutii de pionierat raspandite in toate colturile lumii. Avand tehnologie inovatoare, utilajele TERRA pozeaza conducte pentru electricitate, telecomunicatii si apa, fiind utilaje ecologice, care elimina necesitatea utilizarii unui excavator pentru a sapa santuri.

Pentru a face fata provocarii imense la nivel tehnologic, oferim clientilor nostri precizie si performanta maxime pe santier in conditii diferite. Unul dintre angajamentele noastre de baza este sa oferim fiabilitate cu costuri minime de intretinere pentru utilaje subtraversari. Pretul este mai mult decat avantajos, ceea ce reprezinta un argument in plus alegerii utilizarii lor. 

Cu linii de produse puternice, compacte si usor de utilizat, TERRA este unul dintre principalii jucatori globali in domeniu si cel mai mare producator elvetian de utilaje pentru pozarea conductelor subterane.

Peste 75 de brevete protejeaza ideile noi ale producatorului TERRA AG impotriva copierii de catre concurenta. Incepand din anul 1977, in calitate de prim producator european de utilaje de subtraversare si foraj orizontal dirijat, TERRA a introdus un sistem de management al calitatii conform standardului EN ISO 9001.

In 2010, TERRA a anuntat cu mandrie deschiderea noului sediu construit in Reiden (cantonul Lucerna), situat intr-o zona industriala cu multe companii globale renumite in domeniul tehnologiei. Conceptul inteligent de proiectare face posibila tranzitia directa si continua de la productie la vanzari. Acest concept s-a dovedit unul de succes, asigurandu-le pozitia de top intre cele mai inovatoare companii din domeniu.

Consulta oferta completa de utilaje subtraversari, la pret de neegalat. Performanta si rapiditatea executiei lucrarilor sunt completate de precizie si durabilitate. Investeste in utilaje care sa-ti asigure amortizarea cheltuielilor in timp record.