Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Utilaje subtraversarI

Fabricate în Elvetia

Tehnologie fără excavare 

Începând cu anul 1975, TERRA dezvoltă și produce sisteme tehnologice performante pentru pozare țevi și cabluri în sol, fără excavare. Cu sediul central în Elveția, departamentul de cercetare și dezvoltare TERRA creează soluții de pionierat răspândite în toate colțurile lumii. Având tehnologie inovatoare, utilajele TERRA pozează conducte pentru electricitate, telecomunicații și apă, fiind utilaje ecologice, eliminând astfel necesitatea utilizării unui excavator pentru a săpa șanțuri.

Pentru a face față provocării imense la nivel tehnologic, oferim clienților noștri precizie și performanță maxime pe șantier în condiții diferite. Unul dintre angajamentele noastre de bază este să oferim fiabilitate cu costuri minime de întreținere pentru utilajele noastre. Cu linii de produse puternice, compacte și ușor de utilizat, TERRA este unul dintre principalii jucători globali în domeniu și cel mai mare producător elvețian de utilaje pentru pozarea conductelor subterane.

Peste 75 de brevete protejează ideile noi ale producătorului TERRA AG împotriva copierii de către concurență. Începând din anul 1977, în calitate de prim producător european de utilaje de subtraversare și foraj orizontal dirijat, TERRA a introdus un sistem de management al calității conform standardului EN ISO 9001.

În 2010, TERRA a anunțat cu mândrie deschiderea noului sediu construit în Reiden (cantonul Lucerna), situat într-o zonă industrială cu multe companii globale renumite în domeniul tehnologiei. Conceptul inteligent de proiectare face posibilă tranziția directă și continuă de la producție la vânzări. Acest concept s-a dovedit unul de succes, asigurându-le poziția de top între cele mai inovatoare companii din domeniu.
 

 

Menu