Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Aparat sudura polietilena

                                                                                                               Fabricate in Italia. 

                                                                                                                                                  

Un aparat de sudura cu polietilena este destinat scopului de a suda cap la cap fitingurile si teava de polietilena. EuroGrup Utilaje iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de utilaje menite sa-ti usureze munca pe santier si sa te ajute sa-ti maresti performantele si nivelul de siguranta al lucrarilor.


In oferta magazinului nostru online, vei gasi aparate de sudura cap - cap pent tuburi de polietilena de inalta densitate PEHD, polipropilena PP si PVC, folosit pentru sudura tevilor si racordurilor in retelele de apa, gaz si alte fluide sub presiune.


Tipuri de aparat de sudura cu polietilena:

  • linia Basic;
  • linia Delta;
  • linia Basic Easy Life;
  • Aplicatia Set&Go Pro;
  • Linia Dragon CNC.


Aparate de sudura cu polietilena Ritmo S.p.A.


Ritmo S.p.A. este un lider mondial cu 40 de ani de experienta in fabricarea de aparate de sudura polietilena. Toate produsele sunt proiectate si construite in conformitate cu standardele si directivele internationale (UNI, ISO, CEE). Inca de la inceput, calitatea si inovatia tehnologica sunt reperele RITMO si motivul pentru care au ajuns sa fie recunoscute la nivel mondial.


Punctele tari ale RITMO sunt ideile sale de a proiecta si produce masini de sudura precise, rapide, versatile, modulare si usor de utilizat. Gama de produse include echipamente de fuziune la cap, electrofuziune si extrudare. Ritmo ofera, de asemenea, o linie completa de accesorii si instrumente utile pentru taierea conductelor si pregatirea sudurii, cum ar fi ferastraiele cu banda.


Consulta oferta completa de produse si comanda articolele care sa te ajute sa iti desfasori activitatea eficient si in deplina siguranta. Daca ai nevoie de ajutor, membrii echipei noastre iti asigura consultanta telefonica gratuita la numarul: 0720.623.444.

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)