Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Motocompresoare

                                                                              Imagini pentru kaeserFabricate în Germania.

                                                                                                        

Carl Kaeser si-a deschis atelierul de masini in anul 1919. Astazi, Kaeser este un furnizor mondial de mare succes de motocompresoare si sisteme de aer comprimat, care ramane fidel radacinilor sale.

De la ateliere la intreprinderi industriale mari, de la mine la rafinarii de petrol - la nivel mondial, tot mai multi clienti mizeaza pe sistemele de aer comprimat de calitate de la Kaeser, realizate in Germania, si beneficiaza de disponibilitatea optima a aerului comprimat si de costuri reduse per ciclu de viata.

Iata cateva dintre cele mai importante beneficii pe care le ofera un astfel de motocompresor aer:

  • Bilant energetic exceptional, fidel principiului „Mai mult aer comprimat cu mai putina energie”;

  • Timp redus de intretinere si operare;

  • Calitate superioara a materialelor si longevitate maxima.

Constructia meticuloasa si calitatea deosebita a componentelor asigura functionarea fara probleme a unui motocompresor aer la temperaturi ambiante de la -10 °C la +50 °C. In schimb, modelele pentru temperaturi scazute permit functionarea la temperaturi de pana la -25 °C.

Adaptabilitatea acestui dispozitiv este si mai mult marita de sasiu, care poate fi cu sau fara frana inertiala si cu dispozitiv de tractare fix sau reglabil pe inaltime. Versiunile stationare pot avea talpici sau tampoane anti-vibratie de fixare, iar toate modelele sunt prevazute cu o carcasa metalica.

De asemenea, acestea au un bloc de compresie SIGMA Profile, special proiectat pentru a economisi energia. Blocul de compresie este antrenat direct de catre un motor Kubota Diesel, racit cu apa. In plus, transmisia directa elimina pierderile asociate altor sisteme, asigurand astfel mai mult aer cu mai putin combustibil consumat.

Ai nevoie de motocompresoare de calitate superioara? Solicita o oferta pe site-ul nostru sau contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre utilajul dorit. 

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)