Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Motopompa apa / irigatii

Motopompa de apa pentru irigatii este vitala in gospodaria oricarui agricultor. Motopompele profesionale ajuta la irigarea corecta a culturilor. Acestea pot regla excesul sau dificitul de apa, asigurand astfel fluxul specific fiecarei culturi.

Motopompa poate fi folosita cu succes chiar si pentru irigarea livezilor, cat si a podgoriilor. In oferta magazinului nostru online, vei putea gasi o gama complexa de motopompe pentru irigatii. Eurogrup Utilaje iti pune la dispozitie atat motopompa pe benzina, cat si modele cu motorina (diesel) si cu gaz.

Indiferent de modelul ales, toate motopompele ofera o presiune inalta, ceea ce-ti asigura o putere sporita, pentru a putea sa transferi necesarul de apa in timp util. Articolele din gama noastra pot urca apa pe verticala, motiv pentru care sunt ideale pentru irigatii, transfer de apa pe distante lungi, insa pot fi folosite si in stingerea incendiilor.

Utilajele sunt dotate cu pompa din material inoxidabil de ultima generatie, fiind capabile sa genereze o presiune deosebit de mare. Acestea sunt usor de manevrat si confortabile pentru utilizator. Ele vine echipate standard cu pornire la cheie si acumulator inclus.

Toti clientii nostri beneficieaza de service gratuit in garantie si post-garantie, cat si de servicii de punere in functiune si instruirea personalului deservent. Nu mai pierde timpul! Profita de ofertele de pret avantajoase si comanda chiar acum motopompa de apa, care sa te ajute sa obtii culturi bogate si sanatoase.

In cazul in care nu stii ce model s-ar potrivi cel mai bine nevoilor tale, nu ezita sa ne contactezi in scris sau telefonic la numarul de telefon 0720623444. Un consultant va raspunde prompt tuturor intrebarilor tale si te va ajuta sa alegi produsul ideal (motopompa irigatii).

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)