Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Echipamente de tras cabluri

 Fabricate în GermaniaJakob Thaler Product Range - Trenchless Sales

Echipamente de tras cablu marca Jakob Thaler- inepand din anul 1964, cand proprietarul firmei a adus ideea de așezare automată a cablurilor în nordul Germaniei. Din aceasta multe produse pentru cabluri subterane au fost dezvoltate. Începând cu „Câine de cablu” gama de produse extinsă prin cablu de tragere prin cablu și remorci de cablu. Mai târziu, alte produse au fost construite, cum ar fi Mașina de bobinat cablu. Pe parcursul timpului în afara producției standard de trolii, s-au creat mașini speciale pentru utilizare diferită. Așa a fost dezvoltat trolii Thaler pentru renovarea conductelor.

Datorită experienței îndelungate, Jakob Thaler GmbH este mereu actualizat, precum arată dezvoltarea sistemului de suflare a cablurilor „Fiberjet“. Această mașină poate sufla cabluri cu o lungime de 4.000 m și o viteză de 100 m / min. Toate produsele noastre sunt dezvoltate constant în continuare.

Cele mai recente trolii THALER au o forță de tracțiune de până la 20.000 daN. De asemenea, produsele reprezintă cel mai avansat nivel tehnic și îndeplinesc regulile din industria de cablu Telecom și companiile furnizoare de energie.

Thaler este cunoscut ca fiind prezent la locul de operare, ceea ce oferă șansa de a realiza dorințe și cerințe speciale ale clienților. Stațiile de service, precum și partenerii de vânzări internaționali pregătiți pentru acest serviciu garantează un suport optim pentru clienți.Jakob Thaler GmbH (@JakobThalerGmbH) | Twitter

 

 

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Menu