Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Echipamente de tras cabluri

                                                                                   Fabricate în Germania


                                                                                                                                     Jakob Thaler Product Range - Trenchless Sales


Echipamentele de tras cablu marca Jakob Thaler au aparut in anul 1964, cand proprietarul firmei a adus ideea de asezare automata a cablurilor in nordul Germaniei. Aceasta idee a condus la dezvoltarea multor echipamente de tras cabluri subterane.


Prima linie a fost reprezentata de gama Masina de tras cablu”. Au urmat apoi echipamentele de tipul ”Fir de tragere prin cablu si ”Cablu remorca”. Mai tarziu, au fost inventate si alte tipuri de echipamente de tras cabluri, precum masina de bobinat cablu.


De-a lungul timpului, in afara productiei standard de trolii, s-au creat masini speciale pentru diferite utilizari. Astfel a fost dezvoltat troliul Thaler pentru renovarea conductelor.


Datorita experientei indelungate, Jakob Thaler GmbH este intr-o continua exindere. Astfel, a avut loc dezvoltarea sistemului de suflare a cablurilor „Fiberjet“.


Fiberjet este o masina care poate sufla cabluri cu o lungime de 4.000 m si o viteza de 100 m / min.


Cele mai recente trolii THALER au o forta de tractiune de pana la 20.000 daN. De asemenea, toate echipamentele de acest tip sunt realizate cu tehnica de ultima generatie si respecta regulile din industria de cablu Telecom si furnizoare de energie.


Thaler este cunoscut ca fiind prezent la locul de operare, ceea ce ofera sansa de a raspunde tuturor cerintelor speciale ale clientilor. Statiile de service, precum si partenerii de vanzari internationali pregatiti pentru acest serviciu, garanteaza un suport optim pentru clienti.

 

 

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)