Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

TERRA HAMMER TU 090plus SK este un utilaj pentru subtraversari, utilizat pentru branşamente de apă/gaz/cabluri electrice, etc. Acesta permite montarea conductelor noi de PE cu diametrul de până la 75- 80mm sau chiar 110mm prin utilizarea lărgitorului de 133mm, in a doua trecere. Utilajul poate fi utilizat şi la baterea  țevilor de oțel pană la diametrul de 150 mm, folosind inele de batere şi apoi accesorile pentru curățarea țevii de pământ

TERRA HAMMER TU 090plus SK poate executa lucrari pe o distanță de până la 20 m, această lungime poate fi mărită conectând un alt furtun.

TERRA HAMMER TU 090plus SK este echipat cu un cap KOK care permite forarea tunelului foarte precisă chiar şi în soluri umede.

TERRA HAMMER TU 090 S in varianta cu cap KOK LD, poate fi localizat in sol cu ajutorul sondei detectabile si echipamentului de localizare, pentru a putea sa stim in price moment daca si-a pastrat directia si adancimea de lansare, putand evita in acest fel lovirea altor utilitati aflate in sol.

 

Direcția de lucru înainte/înapoi este schimbată prin întoarcerea furtunului ¼. Datorită soluției brevetate, această metoda este rapidă, simplă și nu necesită tragere sau împingere a furtunului. Echipamentulul este realizat din oțel de înaltă calitate, are puține componente, iar utilizarea mai multor brevete îl pune în prim-planul utilajelor produse în prezent din această clasă.

TERRA HAMMER TU 090 plus SK

Diametru util: 75 mm;            Diametru maxim: 110 mm

Consum de aer: 1,8m³/min;    Presiune: 6-7 bari;

Frecventa: 395 per min;         Lungime: 1,40m;

Greutate: 51 kg;                     Largitor: Ø 133 mm

Batere teava de otel diam max: 150mm

 


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate