Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Cu acest utilaj puteți realiza foraje de până la 100 m (330 ft) lungime și lărgire de până la ø 300 mm. Motorul Diesel HATZ are o putere de 55,4 kW (75 CP). și se încadrează în cele mai recente norme de emisii de nivel 5. Nu necesită AdBlue.

Volumul ridicat de fluid de forare de 95 l/min (25 gpm), firmele care execută lucrări edilitare pot face față cu succes condițiilor dificile ale terenului. Design compact și mobilitate sporită, DJ 13 are nevoie doar de 1.25 m spațiu de trecere. Acest utilaj poate fi condus printr-o telecomandă, rapid și sigur.

Aceasta are două puncte de rotație cu doi cilindri. Cu acest sistem unic, rampa utilajului se poate mișca de la 18% până la 40% (10 ° – 22 °). Șenila de cauciuc rămâne la sol până la o rabatare de 36% pentru o stabilitate bună.

Funcțiile de ÎMPINGERE și TRAGERE ale blocului de antrenare sunt acționate de un sistem de antrenare direct cu cilindru dublu („DIRECT RAM“), o soluție robustă și puternică, fără pierderi. Această nouă idee a producătorului TERRA permite forțe maxime de forare și lărgire, chiar la viteze reduse și cu o rampă scurtă a utilajului de forare. Cilindrul dublu funcționează în ambele sensuri cu o forță de 58 kN (5,8 tone, 13.000 lb). În modul de lucru rapid, șaua de antrenare atinge 33 m/min (100 ft/min). Șaua de antrenare este susținută de role în partea superioară, inferioară și pe laterale.

Sistemele inteligente de asistență a forajului precum controlul forței de împingere/tragere, modul de lucru în curbă, ADBSe sau controlul vitezei de forare, fac forajul mai eficient și mai ușor. Operatorul se poate relaxa, mașina face munca. Comanda electronică CLP gestionează toate sistemele de asistență a forajului și simte condițiile subterane. Astfel, mașina funcționează la cea mai mare productivitate.

Cu un design compact și mobilitate sporită, DJ 13 are nevoie doar de 1.25 m spațiu de trecere. Utilajul poate fi condus printr-o telecomandă, rapid și sigur.

TERRA a dezvoltat o nouă rampă rabatabilă pentru utilajul de forare. Aceasta are două puncte de rotație cu doi cilindri. Cu acest sistem unic, rampa utilajului se poate mișca de la 18% până la 40% (10 ° – 22 °). Șenila de cauciuc rămâne la sol până la o rabatare de 36% pentru o stabilitate bună.

Utilajul DJ 13 are un sistem de acționare prin telecomandă care se poate folosi lângă utilajul HDD sau în spatele acestuia.

Sistemul hidraulic de ancorare funcționează cu doi piloni independenți. Acesta are dinți confecționați din metal dur, care pot fora chiar și în asfalt sau pietriș. Fiecare pilon poate fi poziționat individual în orice unghi. În cazul în care există conducte în sol, sistemul de ancorare se poate poziționa inclusiv în lateralul acestora.
Acest mic utilaj HDD are propriul sistem hidraulic de gresare. Acesta constă dintr-un butoi de vaselină de 8 kg (17.6 lbs). Lubrifiantul este o vaselină cuprată specială.


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate