Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Sistemul compact HDD TERRA MINI-JET MJ 1400 este unul dintre cele mai compacte și mai productive sisteme HDD , care este disponibil la nivel mondial.

Alimentat de un grup hidraulic, MJ 1400 oferă până la 6 tone forță de împingere și tracțiune, 1.400 Nm de cuplu și o viteză maximă a prăjinei de 125 rpm.

Cu pompa sa de înaltă presiune de 52 ltr / min, puteți fora până la 50 m și lărgi până la 260 mm (în funcție de sol).

Datorită designului său compact, MJ 1400 poate lucra dintr-o groapă cu dimensiuni de numai 1,3 m x 1,3 m. Timpul rapid de configurare și mobilitatea sporită vă ajută să operați mașina în zonele urbane.

Sistemul de amestecare și pompare cu rezervor separat de 1.100 ltr  pentru Bentonită sau Ejactomer cu placă de sprijin pentru 2 saci de bentonită cu greutatea de 25 kg fiecare. Bentonita poate fi ușor umplută în pompa de amestecare a pâlniei cu 800 ltr / min. Rezervor de mare capacitate 1.100 litri pentru amestecat bentonită. În 4 minute pompa de înaltă presiune FMC mixează bentonita, presiunea maximă a bentoniteo: 55 bar, volumul maxim de bentonita: 38 ltr / min .

Disponibil in două variante, scurt sau long version, cu lansare din groapa de poziție sau cu ajutorul suportului de lansare de la suprafață. Unghi de reglare între 0 ° - 45 °, cu două plăci de ancorare, plăcile de ancorare sunt reglabile fiecare în poziție longitudinală, greutate: 132 kg  Dimensiuni: L = 1,25 m, l = 1,18 m 

 

 


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate