Utilaje subtraversari, Sprijiniri santuri, Pompe epuisment

Masini de sapat santuri

 LIBA - Lingener Baumaschinen GmbH & Ko KG ProfileFabricate în Germania

Liba este cunoscut pe plan internaţional pentru fabricarea utilajelor de săpat şanţuri, impunându-se de peste 50 de ani în faţă competiţiei, prin fiabilitatea şi productivitatea ridicată a utilajelor.

Primele utilaje vândute sub numele Grabenmeister au fost construite într-o mică fabrică din Lingen, Germania. Acestea au căpătat în scurt timp o mare popularitate şi încredere în rândul companiilor de construcţii și reţele, datorită robusteţii şi îndelungatei durate de viaţă a echipamentelor. În doar primii 4 ani de la fondare, Liba a construit deja unul dintre cele mai mari săpătoare de şanţuri, numit Grabenmeister G1500, cu 250 CP şi dimensiuni de săpare de 4500 x 1500 mm.

În cele peste 5 decenii de evoluţie, atât utilajele, cât şi piesele de schimb și accesoriile, dar și materialele folosite în procesul de producţie, sunt garanția unui know-how tehnologic incontestabil şi o fabricare robustă, Liba fiind unul dintre producătorii cei mai apreciaţi ai mărilor constructori de talie mondială.

 

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Menu