Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje
Debit aer           2,6 mc/min
Presiune              7 bar
Greutate            555 kg
Motor            Kubota
Putere motor           17,9 CP
Iesiri aer              2

Motocompresorul mobil cu surub M 27 de la Kaeser este dotat cu noul grup de compresie SIGMA 11 G actionat prin angrenaj, cu supapa termostatica, control Anti Frost si filtru de ulei compresor, montate direct pe grupul de compresie. Motocompresorul mobil M 27 furnizeaza putere maxima, fiind totodata un echipament compact si usor.

Carcasa cu pereti dubli din polietilena sinterizata prin centrifugare asigura rezistenta la coroziune si zgarieturi, pastrand aspectul motocompresorului. Dimensiunile reduse si masa neta operationala mai mica de 500 kg, asigura o foarte buna manevrabilitate a compresorului. Sistemul patentat Anti-Frost, special dezvoltat pentru motocompresoarele din constructii, regleaza automat temperatura de lucru in functie de cea a mediului ambient.

Motocompresorul mobil cu surub M 27 de la Kaeser este prevazut cu protectie la inghet a ciocanelor pneumatice si asigura durata de viata semnificativ extinsa a sculelor pneumatice. Panoul de comanda/control a motocompresorului este prietenos cu utilizatorul si permite citirea informatiilor dintr-o privire.

 


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate