Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

TERRA HAMMER T 135 F este o foreza pneumatica pentru subtraversari, utilizat pentru branşamente de apă/gaz/cabluri electrice, etc. Acesta permite montarea conductelor noi de PE cu diametrul de până la 110mm sau chiar 180mm prin utilizarea lărgitorului de 200mm, in a doua trecere. Utilajul poate fi utilizat si la baterea țevilor de oțel cu diametrul de pana la 323mm, folosind inele de batere şi apoi accesorile pentru curățarea țevii de pământ. 

TERRA HAMMER T 135 F poate executa lucrari pe o distanță de până la 25 m, această lungime poate fi mărită conectând un alt furtun.

TERRA HAMMER T 135 F este echipat cu un cap KOK care permite forarea tunelului foarte precisă chiar şi în soluri umede.

Direcția de lucru înainte/înapoi este schimbată prin întoarcerea furtunului ¼ la varianta S  sau la varianta F direct de la lubricator. Datorită soluției brevetate, această metoda este rapidă, simplă și nu necesită tragere sau împingere a furtunului. Echipamentulul este realizat din oțel de înaltă calitate, are puține componente, iar utilizarea mai multor brevete îl pune în prim-planul utilajelor produse în prezent din această clasă.

TERRA HAMMER T 135 F

Diametru util: 110 mm;            Diametru maxim: 180 mm

Consum de aer: 2,4 m³/min;     Presiune: 6-7 bari;

Frecventa: 350 per min;          Lungime: 1,70 m;

Greutate: 127 kg;                    Largitor: Ø 200 mm

Batere teava de otel diam max: 323mm

 


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate