Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

DJ 23 reprezintă evoluția modernă a utilajelor de foraj orizontal dirijat productiv și îmbunătățit, proiectate de TERRA.

Fiind acționat de un motor DEUTZ Diesel puternic de 101 CP (Tier 4 final), TERRA-JET DJ 23 oferă până la 11 tone forță de tragere și împingere, un cuplu de 3.100 Nm și o viteză maximă de rotire a prăjinilor de 284 rpm. Utilajul, fiind unul compact și puternic, are nevoie de foarte puțin spațiu pe șantier, rezultând o productivitate maximă. Timpul rapid pentru instalare, mobilitatea foarte ridicată și o interfață de operare ușor de utilizat fac din DJ 23 unul dintre cele mai productive utilaje HDD din clasa din care face parte. Chiar dacă operatorul este în cabină, aceasta se rotește de la 0 ° la 60 ° cu ajutorul unui cilindru hidraulic.

ontrolul tragerii, modul de virare, controlul vitezei de foraj, ADBSe și AUTO TORK sunt sisteme de foraj inteligente gestionate de procesoare CLP (Control Loop Processor). Aceste procesoare fac forarea propriu-zisă mai ușoară și mai eficientă. Operatorul este relaxat în timp ce utilajul lucrează. Procesorul reglează  toate sistemele inteligente de foraj. Astfel, utilajul funcționează la performanță maximă. Șaua de rulare are deasupra o cameră integrată ce permite vizualizarea optimă a conectorului prăjinilor și ce transmite direct pe ecranul de 12” a computerului aflat din cabină. Toate datele de foraj relevante sunt afișate pe ecran. Computerul ajută activitatea de diagnostic în caz de service. Șaua de rulare este împinsă și trasă printr-un sistem cu cremalieră și pinion. Acesta este fiabil și puternic. Antrenarea șeii de rulare se face cu ajutorul a trei motoare hidraulice cu cutii de viteze.  Cuplul ridicat (AUTO TORK) este creat datorită motorului hidraulic cu pistoane și axului înclinat al șeii de rulare. 

DJ 23 are o rampă de foraj ce poate oscila datorită celor două puncte de rotație cu doi cilindri. Astfel, rampa de foraj se poate mișca de la 19% până la 40% (11 ° – 22 °). Șenila utilajului rămâne la sol până la 36% pentru stabilitate ridicată.

DJ 23 este controlat prin telecomandă.  Astfel, utilajul poate fi condus stând în cabină sau de lângă cabină.

DJ 23 are 52 de prăjini de foraj în magazia de prăjini, fiecare având lungimea de 3,05 m, lungimea totală de forare fiind de 158,5 m. Magazia este zincată la cald, astfel protejându-se suprafața. Dacă efectuați foraje mai lungi reumpleți magazia prin sistemul de reîncărcare sau schimbați magazia goală cu una plină.


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate