Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

TERRA-PIT DJ 18 este cea mai puternică și productivă mașină de foraj care lucrează în groapa delansare, disponibilă pe piața mondială. Alimentat cu un motor dovedit de 75 CP HATZ Diesel, DJ 18 PIT oferă până la 8 tone de forță de tracțiune și tracțiune și 3.000 Nm de cuplu. Cu volumul său de foraj de 95 l / min și o presiune maximă de găurire de 70 bar, puteți lărgi până la 420 mm pe lungimi de 150 (în funcție de condițiile de la sol).

TERRA-PIT DJ 18 poate fi lansat din groapă sau de la suprafață. Acest sistem HDD are un design modular. Componentele sale principale sunt cadrul de bază, grupul hidraulic și unitatea de amestecare + pompare bentonită. Cu cele 2 circuite hidraulice separate pentru tracțiune și rotire, DJ 18 PIT poate funcționa simultan la cuplul maxim și forța maximă de împingere sau retragere. Sistemul de antrenare hidraulic are cea mai mare rată de eficiență, uzură scăzută și este rezistent la murdărie.

Utilajul  este disponibil ca versiune scurtă (L = 2,0 m) și versiune lungă (L = 2,5 m). Cu o lățime de doar 0,9 m se încadrează perfect în orice groapă compactă. Timpul rapid de configurare și mobilitatea sporită vă ajută să operați mașina în mediul urban. Utilajul poate fi echipat cu senile pentru a putea fi usor de transportat.

TERRA PIT DJ 18 este echipat cu un sistem automat de foraj și lărgire din spate (ADBS). Acest sistem brevetat automat și în decurs de milisecunde ajustează viteza de lucru a lărgitorului pentru a suplini condițiile dinsol. În teren moale, lărgitorul funcționează cu viteză maximă, pe teren dur încet, dar întotdeauna cu viteză optimă.

Acest lucru permite operatorului să utilizeze lărgitorul la eficiență maximă într-un mod controlat și relaxat și împiedică supraîncărcarea tijelor de foraj și a sculelor de foraj. În timpul forajului pilot, ADBS controlează forța de tracțiune. Dacă capul de forare lovește un obstacol neașteptat, ADBS oprește imediat viteza de foraj și găurește foarte lent prin obstacol. Toate acestea se fac automat!

 


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate