Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

TERRA HAMMER T 105 S/F este un utilaj pentru subtraversari, utilizat pentru branşamente de apă/gaz/cabluri electrice, etc. Acesta permite montarea conductelor noi de PE cu diametrul de până la 90mm sau chiar 150mm prin utilizarea lărgitorului de 170mm, in a doua trecere. Utilajul poate fi utilizat şi la baterea  țevilor de oțel până la diametrul de 200 mm, folosind inele de batere şi apoi accesorile pentru curățarea țevii de pământ.

TERRA HAMMER T 105 S/ poate executa lucrari pe o distanță de până la 25 m, această lungime poate fi mărită conectând un alt furtun.

TERRA HAMMER T 105 S/F este echipat cu un cap KOK care permite forarea tunelului foarte precisă chiar şi în soluri umede.

TERRA HAMMER TU 105 S/F in varianta cu cap KOK LD, poate fi localizat in sol cu ajutorul sondei detectabile si echipamentului de localizare, pentru a putea sa stim in price moment daca si-a pastrat directia si adancimea de lansare, putand evita in acest fel lovirea altor utilitati aflate in sol.D

Direcția de lucru înainte/înapoi este schimbată prin întoarcerea furtunului ¼. Datorită soluției brevetate, această metoda este rapidă, simplă și nu necesită tragere sau împingere a furtunului. Echipamentulul este realizat din oțel de înaltă calitate, are puține componente, iar utilizarea mai multor brevete îl pune în prim-planul utilajelor produse în prezent din această clasă.

TERRA HAMMER T 105 S/F

Diametru util: 90 mm;            Diametru maxim: 150 mm

Consum de aer: 2,4m³/min;    Presiune: 6-7 bari;

Frecventa: 360 per min;         Lungime: 1,40m;

Greutate: 60 kg;                     Largitor: Ø 170 mm

Batere teava de otel diam max: 200mm

 


Solicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate