Menu
Troliu electric | Ciocan pneumatic | Pompa beton | EuroGrup Utilaje

Ciocanul Terra Hammer TR 360 bate ţevi intre 200- 1.000 mm diametru pe distanţe de 30 - 100 m în funcţie de diametrul ţevii şi de tipul solului întâlnit. Utilajul poate fi folosit şi la baterea verticală precum şi la înlocuirea conductelor vechi prin spargerea celor existente cu accesoriile aferente sistemului "Pipe bursting" de la Terra. 

Datoriă concepţiei unice a corpului şi a circuitului aerodinamic brevetat ciocanele pneumatice Terra oferă putere maximă de bătaie la consum minim de aer, la lungimi şi greutăţi reduse ale utilajului. Raportul între pistonul de bătaie, singura piesă în mişcare, şi greutatea totală a utilajului este cel mai mare în această categorie de utilaje.Piston principal greu: pistonul principal cântăreşte până la 60% din greutatea totală  Consum redus de aer cu 40% mai puţin  decât ciocanele de batere comparabile. Porturile de accelerartie(brevet de inventie TERRA) folosesc aerul de pe refulare pentru al introduce pe sensul de batere, avand astfel un consum redus de aer si un recul foarte mic. Aceste caracteristici asigură performanţe maxime şi fiabilitate ridicată utilajelor Terra Ram.

Caracteristici tehnice:

Diametru: 360 mm      Consum de aer : 12m3/min         Lungime:1,75 m     Forta de batere: 840 tone     

Greutate: 663 kg         Greutate piston: 352 kg                Presiune de operare: 6-7 bari  Frecventa: 280 batai.minSolicita oferta

*toate campurile sunt obligatorii


Produse asemanatoate